Tapeter är återigen heta

Säger man ordet tapet och tapetsering så får många en besvärad min i ansiktet. Man har testat att tapetsera – och man vill inte göra om det. Det är kladdigt, det är svårt att sätta ihop mönstren, tapeterna klibbar ihop sig och slutligen så lossnar de efter en stund då det suttit på väggen.

Detta behöver man inte vara rädd för idag. Att tapetsera idag är betydligt enklare. Material som exempelvis Non-Woven har revolutionerat branschen och sådana tapeter är idag nästan att anse som standard. Att tapetsera nu är roligt och inspirerande snarare än jobbigt och kladdigt. Vilket också är en av anledningarna till varför man åter ser att – om uttrycket tillåter – tapeten är på tapeten.

Tapeter ger i jämförelse med färg och måleri en helt annan värme och en mer ombonad känsla. Den egna personligheten får också en möjlighet att, via valet av tapeter, lysa igenom. Färg och måleri har fördelar, men tapeter har en förmåga att att addera det där lilla, lilla extra till din bostad. Ett givet val, om du frågar oss.