Golvläggare i Stockholm har yrkeskunnande

Även om golvläggning sker med moderna tekniker är det i stor utsträckning ett manuellt arbete. Välj därför en golvläggare i Stockholm med erfarenhet.

Genom att lägga ett nytt golv kan en äldre villa få ett lyft. En gammal heltäckningsmatta eller ett slitet trägolv kan bytas ut mot ett parkettgolv som kommer att hålla i flera generationer. En förutsättning är förstås att golvet läggs av en yrkesutbildad golvläggare som har varit med förut.

Du bor i en villa där golven inte är helt “up-to-date”. Barnen har blivit vuxna och de har för länge sedan slutat att slita på golven med leksakshammare och dylikt. En morgon tycks din fru ha fått en lidnersk knäpp. “Tycker du inte att vi ska slipa våra trägolv eller kanske till och med byta ut dem?”, frågar hon.

En golvläggare kommer på besök

Visst tycker du att frun har en poäng men du saknar helt och hållet praktiska kunskaper vad gäller golvslipning. Och att du skulle lägga ett nytt golv skulle leda till en smärre katastrof. Istället talar du med en granne som anser sig veta vilken firma som har den bästa golvläggaren i Stockholm.

När golvsliparen kommer på besök kan han konstatera att golvet i vardagsrummet inte kan slipas om. “Jag kan lägga ett nytt golv i exempelvis fiskbensmönster eller chevron”, säger han. “Har ni golv i nyanser som passar till vårt hus i övrigt?”, frågar du. “Det finns många olika träslag till golv och ni kan åka in till stan och besöka vårt showroom”, föreslår golvläggaren.