Ett nyare kök

Den tid då vi glatt köpte, slet och slängde är förbi. Det finns inget försvar för att kasta fullt funktionella ting. Att måla om köksluckor ger dig ett nyare kök till en mindre kostnad.

Allting åldras. Hela världen utsätts för ett ständigt slitage men också för ständig förnyelse. I vissa fall är det enklare att se de konkreta resultaten än andra. Köket är ett utrymme där vi gärna tillbringar mycket tid, delvis av nödvändighet. Köket är husets hjärta där vi lagar mat. Med användning kommer slitage. Luckor som öppnas och stängs många gånger varje dag får märken. Små och stora händer rycker, drar och tar. Sedan torkar vi av luckorna. Med åren har vi ett kök som inte riktigt ser ut som vi vill ha det längre. Det känns helt enkelt ofräscht och inte lika hygieniskt.

Den smarta vägen till ett snyggare kök

Om köksskåpen i övrigt är i bra skick är det inget mindre än slöseri att byta alla skåp. Det snygga och funktionella köket åstadkommer man bäst genom att lämna in köksluckorna på lackering istället. Det säger sig självt att det är bättre miljömässigt och man får ett kök som faktiskt är som nytt. Det är enkelt att ordna. En offert på det hela får man från företaget. Sedan kan man antingen välja att köra dit luckorna själv eller att få dem hämtade. På ett litet kick kan man hänga upp luckor som helt förändrar och förbättrar kökets utseende. Vill du lyxa till det byter du också handtag eller knoppar!