Anlita en golvläggare i Dalarna när det är dags att byta golv 

Nya golv lyfter bostaden till ett nytt liv. Anlita den bästa golvläggare som finns i Dalarna för att få det bästa resultatet när det kommer till golvläggning.

Robert räknade på hur länge de egentligen bott i huset. Dottern fyllde 11 år snart, de hade flyttat in när hon låg i magen. Tiden hade gått fort, men det gör den ju med småbarn. 2 älskade ungar som ibland drev dem till vansinne, och andra gånger överöste dem med kärlek.

Innan de flyttat in hade de fixat ytskikten i huset, det vill säga tapetserat och målat. Det mesta fungerade härligt nog ändå bra tio år senare. Tapeten i arbetsrummet var nog den enda han skulle vilja byta ut i så fall. Något som Robert och hans fru medvetet väntat med var att byta golvet i tv-rummet.

Kompetent golvläggare i Dalarna

Golvet hade haft en fläck redan när de flyttade in. En vattenskada efter en kruka som tidigare ägaren haft där. De hade lagt en matta över så fläcken inte syntes. De ville vänta med att byta golvet där tills barnen blev större för att undvika jack.

Tur var det för Svante hade kastat alla sina bilar i golvet flertalet gånger när han var liten. Nu var det dock dags att ta tag i golvet. De hade kontaktat en firma med golvläggare i Falun. Nu skulle de bara bestämma sig om de ville ha ett mörkt eller ljust golv. Det skulle bli som ett nytt rum i huset!