Låt proffsen måla åt dig

En målare på Södermalm med hela Stockholm som arbetsbas vet precis hur man målar utan att det rinner eller kladdar. Unna dig att anlita ett proffs när du ska måla något så att det blir snyggt.

Har du funderat på att måla om garaget eller staketet? Ofta har man inte så stor lust att stressa med sådant på fritiden. Man ska ha material och utrustning, och man måste göra förarbetet rätt så att färgen fäster. Kanske måste man lägga ut presenningar, låna extra stegar och göra andra förberedelser innan man kan börja med själva jobbet. Ofta blir det helt enkelt inte gjort. Anlita istället en målare på Södermalm.

Professionella målare har redan all utrustning

Fördelen med att anlita proffs är förstås att arbetet blir gjort snabbt och effektivt. En yrkesmålare väljer rätt metod och rätt färgtyp direkt. Du behöver bara ange nyansen du vill ha. Men dessutom har målaren med sig all utrustning, stegar, pytsar, maskeringstejp och allt vad som behövs för ett perfekt resultat. Sedan tar målaren med sig detta därifrån, och du slipper tänka på kladdiga penslar och halvtomma färgburkar.

Färgkostnaden är en stor del av måleriet, och med proffsmålning slipper du slösa på färg, göra egna misstag och få färg som flagnar eller bubblar sig. Du drar fördel av yrkesmannens expertis och att jobbet är hållbart. Du får ju också ROT-avdrag på husmålningen som privatperson, så det kan vara en bra investering. Du får även mer av din egen fritid till att göra annat som du hellre vill göra.